tiistai 10. huhtikuuta 2012

Loistava munakoisopasta

Tämän pastan voisin nimittää Jyväskylä-pastaksi (mutta kuulostaa niin kauhealta, etten tohdi). Kehittelin sen kerran kyseisessä kaupungissa asuessani. Se onkin tosi nopea valmistaa, raaka-aineita on vain muutama ja kaiken kukkuraksi se maistuu hurjan hyvälle.



Munakoisopasta

luomu täysjyväspagettia
munakoisoa
kirsikkatomaatteja
vuohenjuustoa
siemeniä
oliiviöljyä

Keitä pasta ohjeen mukaan. Kuutioi munakoiso ja paista paistinpannulla öljyssä tai voissa. Lisää kirsikkatomaatit ja pyörittele niitä pannulla hetki. Lisää valmis pasta lautaselle, kaada pannulta paistetut munakoisot ja tomaatit päälle, paloittele vuohenjuustoa ja lisää joukkoon siementen ja öliiviöljylorauksen kera. Juusto sulaa mukavasti pastaan ja saa siihen kastike-tuntemuksen.

Helppo, nopea ja maittava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti