tiistai 20. marraskuuta 2012

Lämmin blogisalaatti


Törmäsin tähän salaattireseptiin ystäväni sormiruokailublogissa. Pakko oli kokeilla (omana versiona) ja hyväähän siitä tuli. Terveellistäkin.


Lämmin kvinoa-bulgur-kasvissalaatti

munakoiso kuutioina
parsakaalia pakasteesta
herkkusieniä
oliiviöljyä
rosmariinin oksaa
1 dl kvinoaa
1 dl bulguria
pinaatti
fetajuustoa

kastike:
2 rkl oliiviöljyä
1 muskattu valkosipulin kynsi
1 tl juustokuminaa
suolaa mustapippuria

Pilko kasvikset ja laita uunivuokaan. Lorauttele päälle vähän öljyä ja murustele päälle rosmariinia. Laita uuniin paistumaan 200 asteeseen noin 15 minuutiksi.

Keitä kvinoa ja bulgur ohjeiden mukaan. Sekoita ne keskenään.

Valmista kastike.

Kokoa lautaselle kvinoa-bulgur-seos, valmiit kasvikset, fetajuusto ja kourallinen pinaattia. Mausta kastikkeella.

Aluperäinen resepti täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti