Törmäsin tähän salaattireseptiin ystäväni sormiruokailublogissa. Pakko oli kokeilla (omana versiona) ja hyväähän siitä tuli. Terveellistäkin.
Lämmin kvinoa-bulgur-kasvissalaatti
munakoiso kuutioina
parsakaalia pakasteesta
herkkusieniä
oliiviöljyä
rosmariinin oksaa
1 dl kvinoaa
1 dl bulguria
pinaatti
fetajuustoa
kastike:
2 rkl oliiviöljyä
1 muskattu valkosipulin kynsi
1 tl juustokuminaa
suolaa mustapippuria
Pilko kasvikset ja laita uunivuokaan. Lorauttele päälle vähän öljyä ja murustele päälle rosmariinia. Laita uuniin paistumaan 200 asteeseen noin 15 minuutiksi.
Keitä kvinoa ja bulgur ohjeiden mukaan. Sekoita ne keskenään.
Valmista kastike.
Kokoa lautaselle kvinoa-bulgur-seos, valmiit kasvikset, fetajuusto ja kourallinen pinaattia. Mausta kastikkeella.
Aluperäinen resepti täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti