torstai 8. marraskuuta 2012

Uunimunakas


Mitä ihmettä sitä laittaisi ruuaksi? Ei jaksaisi tehdä mitään kovin monimutkaista.
Kauhaa ja rakkautta -blogissahan taisi olla uunimunakkaan ohje. Koitetaanpa sitä!
Paistinpannukin on uuninkestävä.


Uunimunakas

parsakaalia (pakasteesta tai tuoreena)
kesäkurpitsaa
sipuli
2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
4 kananmunaa
fetajuustoa

Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Paista uuninkestävällä pannulla öljyssä parsakaalia, kesäkurpitsaa, sipulia ja valkosipulia. Kun parsakaali on sulanut tai pehmennyt, mausta vihannekset suolalla ja pippurilla.

Riko munat kulhoon ja sekoita fetajuusto joukkoon. Riko munien rakenne haarukalla. Kaada munaseos pannulle vihanneksien päälle. Kun munakas alkaa hyytyä pohjasta, siirrä paistinpannu uuniin keskitasolle. Pidä pannu uunissa, kunnes munat ovat hyytyneet, eli 5-15 minuuttia. Varo, ettet paista munakasta liian kuivaksi.


Hyvää tuli! Tämä resepti laitetaan muistiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti